Arnhem – Slagerij Sieverink heeft maar liefst 3 prijzen gewonnen tijdens de 44e nationale slagersvakwedstrijd Arnhem Rookworststad. Arnhem Rookworststad 2018 is de grootste Nationale Rookworstwedstrijd van Nederland.
Een deskundige jury keurt de producten op uiterlijk, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie. Dit gebeurd geheel onafhankelijk. De producten krijgen van de organisatie een nummer en daar word geen naam bij vermeld. Zo weten de juryleden die de keuring uitvoeren niet van wie de ingezonden producten zijn en word er een onafhankelijke keuring gedaan. Slagers en worstmakers uit heel Nederland kunnen aan deze vakwedstrijd deelnemen.
Slagerij Sieverink kreeg zaterdag 13 oktober maar liefst drie keer goud tijdens de uitreiking in Arnhem voor: Runderrookworst, Boerenknakworst en Zuurkooltaartjes. Slagerij Sieverink staat al sinds jaar en dag bekend om zijn verse worst, rookworst en maaltijden. Bij Slagerij Sieverink zijn ze natuurlijk erg trots op deze prijzen en Erik Nijenhuis zegt: ‘Het is een kroon op ons werk!”’