StartupDelta Summit 2018: bouwen aan de toekomst van Nederland

Startup Envoy Prins Constantijn van Oranje en gedeputeerde Michiel Scheffer

Arnhem – Gelderland is 19 april gastheer van de StartupDelta Summit. Op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem werken 2000 startups, ondernemers, beleidsmakers en wetenschappers samen om de innovatie in Nederland verder te versterken.

Werk maken van innovatie
Gedeputeerde Michiel Scheffer: ‘Nederland heeft een goede uitgangspositie als innovatieland, met een gunstige ligging, een hoog opgeleide bevolking en universiteiten die behoren tot de wereldtop. Het is nu tijd om werk te maken van innovatie en ervoor te zorgen dat startups sneller kunnen starten, groeien en internationaliseren’.

Grootste Innovatie Evenement
Met 2000 deelnemers, 15 strategische sessies, 40 open sessies, 30 sprekers, 3 battles, 2 talkshows, 1 studentendebat, , 10 challenges en 50 innovaties is de StartupDelta Summit het grootste innovatie evenement in Nederland. De Summit wil nieuwe en onverwachte verbindingen tot stand brengen om het startup-ecosysteem te versterken.

Industriepark Kleefse Waard
Dit jaar vindt de StartupDelta Summit plaats op het Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem, een vernieuwend complex voor duurzaam en industrieel ondernemen. De verwachte 2000 deelnemers gaan tijdens talkshows, break-out sessies, battles, challenges en debatten aan het werk om antwoorden te formuleren op de vraag hoe we het enorme innovatie-potentieel van Nederland maximaal kunnen benutten.

Vrouwen en Techniek
Meer dan 60 landelijke en regionale organisaties en bedrijven zijn betrokken bij de organisatie van de StartupDelta Summit. Speciale aandacht gaat uit naar de thema’s vrouwen en techniek en inclusiviteit. Een groep van 50 van tevoren genomineerde ‘ecosyteembouwers’ wordt in het zonnetje gezet.

Programma StartupDelta Summit
In aanwezigheid van Startup Startup Envoy Constantijn van Oranje gaat de Summit om 13.00 uur van start met actieve werksessies en een talkshow op het hoofdpodium over ‘breakthrough technologies’ en de maatschappelijke mogelijkheden daarvan. Vervolgens vinden alle werksessies plaats en zijn er op het innovatieplein live demonstraties te zien van de nieuwste toepassingen van doorbraak technologieën door startups in Nederland.

StartupDelta Summit 19 april 2018,
Industriepark Kleefse Waard (IPKW),
Westervoortsedijk 73, Arnhem, 12.30- 20.30 uur.

Ga naar www.startupdeltasummit.com voor het volledige programma-overzicht, de sprekers en ticketverkoop (speciale tarieven gelden voor startups en studenten).