Social Mile Arnhem genomineerd voor de Support-ster

Arnhem – Op 27 februari wordt in Arnhem de Sport-ster en Support-ster uitgereikt. Twee prijzen die gaan naar mensen die iets bijzonders hebben gedaan in of naast de sport.
Daarnaast wordt de sportfoto van het jaar gekozen. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het gala. De avond is een mix van verhalen over sport, uitreikingen en entertainment met Peter Heerschop als speciale gast. Het is ook de aftrap van Arnhem als European City of Sport.

De Social Mile hardloopgroep is genomineerd als Arnhems Support-ster van 2017. De jury, onder leiding van sportwethouder Gerrie Elfrink, bepaald uit deze groep de winnaar.
Social Mile is een gratis hardloopgroep die al sinds 2013 elke woensdag avond een route door de stad en vele stadsparken rent. Het is een laagdrempelige groep die voor iedereen toegangelijk is, van ervaren marathon lopers tot beginners.
Elke woensdagavond om 20.00 uur verzamelen de Social Milers zich bij Helder eetcafe aan de Rozendaalsestraat 279 in Arnhem.

De organisatie van het Sportgala is in handen van Sportbedrijf Arnhem en vindt plaats op 27 februari in het Stadstheater Arnhem – Velperbinnensingel 10 – 6811 BP – Arnhem.