Arnhem – Op 8 januari 2018 is de eerste Politieke Maandag van de gemeenteraad in het nieuwe jaar. Tussen 18.45 en 19.30 uur is er ruimte voor burgers om in te spreken, kunnen raadsleden en fractievolgers vragen stellen aan het college van B&W en is het college in de gelegenheid mededelingen te doen.

Tussen 19.30 en 20.45 uur worden de onderwerpen “Burgerinitiatiefvoorstel Elderveld Zuid voor natuurbehoud”, “Bestemmingsplan Winkelcentrum Presikhaaf aansluiting Lange Wal” en het Rekenkamerrapport “Het verzelfstandigen van cultuurspelers, (hoe) werkt dat?” informatief en/of meningsvormend besproken.

Aansluitend worden na de pauze vanaf 21.00 uur de onderwerpen “Agenderingsverzoek rapport ‘Prostitutie in beeld’ van de fractie ChristenUnie” en het Rekenkamerrapport “Oranje is het nieuwe Groen” informatief besproken. Hieropvolgend staan vanaf 22.00 uur de onderwerpen “Agenderingsverzoek ‘Evaluatie referendumverordening’van de fractie Arnhem Centraal” en “Ontsluiting RIN-locatie (Sylva’s Bos)” informatief/meningsvormend op de agenda.

Meer informatie over de Arnhemse gemeenteraad vindt u op www.7PM.nl

De vergadering wordt live via internet uitgezonden. U kunt deze via http://arnhem.raadsinformatie.nl/live bekijken.